Yeşilyurt Şehit Adem Ovar İlkokulu

Vizyon: Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.

Misyon: Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuzda ortaokul kısmı olmadığı için başarı değerlendirme kriterleri uygulanmamaktadır.

Saatler: 09:00 12:10 Öğlen arası 13:00 14:40 bitiş
Isınma: Bütün sınıflarda Klima
Servis Bilgisi: Özel öğrenci Servisi vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E Twinnig

Telefon - 0 242 852 1721

WEB - https://yesilyurtsehitademovar.meb.k12.tr

Adres - Yeşilyurt Mahallesi, Fevzi Çakmak cad. No10 Finike/ ANTALYA

Yerleşim Yeri - Yeşilyurt Mahallesi

Adres - Yeşilyurt Mahallesi, Fevzi Çakmak cad. No10 Finike/ ANTALYA

Ulaşım Turunçova Minibüsleri ve hususi araçlarla Merkeze 10 dk.mesafede.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Antalya 130 Km , Finike Merkeze 6 Km uzaklıkta.